Over SolarCable.nl

Solarcable.nl is een onderdeel van Friand Elektrotechniek B.V. Solarcable.nl is gespecialiseerd in het leveren van een breed assortiment kabels, connectoren en schakelmateriaal voor de professionele PV installateur. 

Wij begrijpen dat snelle levering essentieel is. Daarom leveren wij de producten rechtstreeks uit eigen voorraad binnen 1 à 2 werkdagen. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en gecertificeerd, waardoor u kunt rekenen op topkwaliteit. Hierbij geven wij graag vrijblijvend advies en bieden we professionele ondersteuning. Of u nu op zoek bent naar specifieke kabels, connectoren of schakelmaterialen, wij denken graag met u mee. 

Friand Elektrotechniek B.V. is in 1982 opgericht als producent van rubber stroomverdeelkasten. Sinds 2006 zijn de activiteiten uitgebreid en zijn wij ook leverancier van verlengsnoeren en vele soorten kabel. Daarnaast is Friand uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van producten voor de professionele PV installateur.

Wij leveren een uitgebreid assortiment hoogwaardige elektrotechnische producten, waarbij de focus ligt op hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid